Πόλεμος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με το Madame Figaro: «”Πείραξαν” τις φωτογραφίες μου»

Πόλεμος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με το Madame Figaro: «”Πείραξαν” τις φωτογραφίες μου»

Tο διάσημο μοντέλο, η Αμερικανίδα Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κατήγγειλε το γεγονός ότι μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού Madame Figaro υποβλήθηκε σε ρετούς με αποτέλεσμα τα χείλη της και το στήθος της να φαίνονται μικρότερα, ένα θέμα που πυροδότησε αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένιωσα πολύ μεγάλη απογοήτευση όταν είδα τα χείλη και το στήθος μου να έχουν αλλάξει έπειτα από τεχνική επεξεργασία με τη μέθοδο του photoshop σε αυτό το εξώφυλλο» έγραψε το Σάββατο η 26χρονη στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν σχεδόν 15 εκατομμύρια χρήστες.

«Ελπίζω ότι η βιομηχανία της μόδας θα μάθει τελικά να σταματήσει να προσπαθεί να καταπνίγει ό,τι μας καθιστά μοναδικούς και αντιθέτως να αρχίσει να τιμά τη μοναδικότητα» επισήμανε η ίδια, ενώ συνόδευε την ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες, στις οποίες φορά μπερέ και ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/BZEPYPSFOfR/

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, στην τελική έκδοση του εξωφύλλου του περιοδικού Madame Figaro την 15η και 16η Σεπτεμβρίου, τα χείλη και το στήθος της είναι εμφανώς μικρότερα σε σύγκριση με την αρχική φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BZEaHsjDcUK/

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, το περιοδικό δεν σχολίασε σχετικά.

Μετά την ανάρτηση της διάσημης καλλονής στο Instagram, πολλοί ήταν οι χρήστες που έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης αλλά και αποδοκίμασαν την επιλογή του περιοδικού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter