Πολίτες ναι μεν, αλλά…

Πολίτες ναι μεν, αλλά…

Οι πάσης φύσεως… πολιτικολόγοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν χθες νέο θέμα συζήτησης και ενδελεχούς ανάλυσης στο πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη. Και μάλιστα, με αφορμή μία περιπέτεια που έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού με την υγεία του! 

Και άρχισαν οι γνωστές ατάκες των δήθεν «πολίτικαλ κορέκτ» συμπολιτών μας, τύπου «ναι, περαστικά του βεβαίως, αλλά κι αυτός βρε παιδί μου και το σινάφι του…» ή «παρά τις πολιτικές μας διαφορές, ταχεία ανάρρωση ευχόμεθα» και ούτω καθεξής…

Δεν πάει έτσι, αδέρφια όμως! Γιατί όπως λέει και το σποτάκι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με αφορμή το «Athens Pride 2017», τελικά καταλήγουμε στο «δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά…». Τι αλλά; Ή είσαι ή δεν είσαι! Ή περαστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη ή άστο να πάει… και παίξε μια πασιέντζα στο Facebook!

Και να ήταν μόνον ο Θεοδωράκης; Μήπως δεν ξεσπάθωσαν οι «ναι μεν αλλά» και μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου; Και τι δεν διαβάσαμε! Μέχρι και από πρώην και νυν πολιτικά στελέχη!

Ένα είναι βέβαιο: όταν μπερδεύεται ο ανθρώπινος παράγοντας με τις πολιτικές διαφωνίες και με άλλοθι την εθνική μας αγανάκτηση – έστω κι αν είναι δικαιολογημένη από τα μέτρα, τα μνημόνια και την κρίση επτά ετών και βάλε – καταλήγουμε στο γνωστό «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», δεν πρόκειται να δούμε φως στο τούνελ ούτε κι αν βγει σήμερα ο Σόιμπλε και μας… διαγράψει ολόκληρο το χρέος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter