Πολλά γκολ υποσχέθηκε το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο (Photos)

Πολλά γκολ υποσχέθηκε το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο (Photos)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, το νέο απόκτημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο Σέρχιο Αραούχο, που παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος αύριο γίνεται 25 ετών, εμφανίστηκε σίγουρος για την επιλογή του και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, υποσχέθηκε «πολλά γκολ», και εξήρε την παρουσία του Μανόλ Χιμένεθ στην νέα ομάδα του.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε πόσο σημαντικό είναι να έρθω στην ομάδα», είπε ο Αραούχο και ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ: «Για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Με οποιονδήποτε μιλούσα, μου έλεγε πως ο κόσμος της ομάδας είναι ιδιαίτερος. Είχα μιλήσει με φίλους σχετικά με την ΑΕΚ. Και γενικά όσο πιο πολύ το έψαχνα, τόσο περισσότερο καταλάβαινα πως είναι ένας σύλλογος που μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ».

Σε ερώτηση αν στόχος του είναι να επιστρέψει σε τέσσερις μήνες στην Λας Πάλμας, η απάντηση ήταν διπλωματική, θέτοντας πάντως ως προτεραιότητα την εκπλήρωση των στόχων του με την ΑΕΚ: «Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ να παίξω. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει εδώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι να ανταποδώσω αυτή την προσπάθεια με την απόδοση μου».

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο της ΑΕΚ, είπε: «Θέλω να τους πω ότι θα δώσω τα πάντα. Υπόσχομαι πολλά γκολ και θα δίνω ό,τι έχω για να βελτιωθώ και να βελτιώσω την θέση της ομάδας. Είμαι πάντα έτοιμος, το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή. Και θα κάνω τα πάντα είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός, για να βοηθήσω την ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter