Πού θα παραμείνουν κλειστά σούπερ μάρκετ και εμπορικά την Δευτέρα

Πού θα παραμείνουν κλειστά σούπερ μάρκετ και εμπορικά την Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 28 Μαΐου 2018, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, ο Β’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οικονομικός επόπτης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα στην Αττική, ενώ κάποιοι εμπορικοί σύλλογοι στην περιφέρεια αποφάσισαν το κλείσιμο των καταστημάτων.

Από την άλλη μεριά, υποχρεωτικά κλειστά θα είναι τη Δευτέρα 28 Μαΐου, όλα τα εμπορικά καταστήματα (και αυτά πώλησης τροφίμων), στο νομό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ), που επικαλείται σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων αρχών.

Όπως επισημαίνεται, ήδη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τηρηθεί η Αργία του Αγίου Πνεύματος και να μην υπάρξουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Οι εμπορικοί σύλλογοι Θεσσαλονίκης, Τρικάλων,Βόλου, Βέροιας, Χαλκίδας, Κόρινθο, Κατερίνης, Δράμας, Άργους και Καλαμάτας πέρσι ανακοίνωσαν ότι τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος θα παρέμεναν κλειστά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter