Πουλάκης εναντίον Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δε θα έλεγα αυτό που είπε

Πουλάκης εναντίον Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δε θα έλεγα αυτό που είπε

Την αντίδραση του γ.γ. του υπουργού Εσωτερικών και μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Πουλάκη, προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του Παύλου Πολάκη, ότι «θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή».

Ο Κώστας Πουλάκης κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές. Δεν θα έλεγα την πρόταση του κ Πολάκη , ούτε σε ταβέρνα», μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, ο Κώστας Πουλάκης είπε: «Μία τέτοια πολιτική απόφαση, αυτού του βεληνεκούς, πρέπει να μπει σε πολιτικό πλαίσιο. Οταν η ΝΔ επί δύο χρόνια και το ΚΙΝΑΛ επί ένα ζητούν ως πολιτική πρόταση να πέσει αυτή η κυβέρνηση πριν ολοκληρώσει το έργο της και να πάμε σε εκλογές , οποιαδήποτε τέτοιου είδους πρόταση παίζει τον πολιτικό στόχο της αντιπολίτευσης.»

Και πρόσθεσε επίσης:

«Μέχρις ότου έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή και ολοκληρωθούν οι κοινοβουλευτικές και συνταγματικές διαδικασίες στην πΓΔΜ, μπορούμε να είμαστε στη κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ. Οταν ο κ Καμένος -δεν λέω οι ΑΝΕΛ- κάνει πράξη αυτά που λέει ότι τότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, είναι ένα θέμα που θα δούμε εκείνη τη στιγμή. Ενα βελούδινο διαζύγιο γίνεται όχι με όρους που θα επιβάλλει ο κ Καμένος, αλλά με κυβερνητική απόφαση.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter