Πούτιν: Αντιπαραγωγικές και άνευ νοήματος οι κυρώσεις από τις ΗΠΑ, θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα

Πούτιν: Αντιπαραγωγικές και άνευ νοήματος οι κυρώσεις από τις ΗΠΑ, θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ότι οι αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι αντιπαραγωγικές και άνευ νοήματος. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Φινλανδό πρόεδρο Σαούλι Νιινίστο μετά το τέλος των συνομιλιών που είχαν οι δύο ηγέτες στο Σότσι.

« Σε ότι αφορά στις κυρώσεις, αυτές οι ενέργειες είναι αντιπαραγωγικές και άνευ νοήματος, ιδιαίτερα σε σχέση με μια τέτοια χώρα όπως είναι η Ρωσία» δήλωσε ο Πούτιν. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι το αμερικανικό κατεστημένο αργά ή γρήγορα, θα αντιληφθεί κάποτε ότι οι πιέσεις που ασκεί στην Ρωσία μέσω των κυρώσεων δεν έχουν προοπτική και τότε θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε κανονικά.

Ο Ρώσος πρόεδρος, αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον Αμερικανό πρόεδρο στο Ελσίνκι, δήλωσε ότι την αξιολογεί θετικά, αλλά, ούτε ο ίδιος, ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, υπολογίζαν ότι μέσα σε μια δίωρη συνομιλία μπορούν να λύσουν όλα τα ζητήματα, τα οποία μέχρι τώρα ήταν αμφιλεγόμενα.

« Ο πρόεδρος Τραμπ είπε την άποψη του για τα προβλήματα αυτά, εγώ την δική μου. Αλλά η ανταλλαγή απόψεων, η απευθείας συνομιλία είναι πάντα χρήσιμη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter