«Πρεσβευτής» της Θεσσαλονίκης ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor (Video)

«Πρεσβευτής» της Θεσσαλονίκης ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor (Video)

Τον Ορέστη Τσανγκ επιστρατεύει η δημοτική αρχή στην προσπάθειά της να ενισχύσει τουριστικά την πόλη και να επιχειρήσει ένα άνοιγμα στην αγορά της Κίνας

«Ο Ορέστης κέρδισε μια αναγνωρισιμότητα, λόγω της συμμετοχής του στο Survivor. Ο ίδιος, όμως, προέρχεται από τον χώρο του τουρισμού και ασχολείται με την αγορά της Κίνας. Για τους λόγους αυτούς θελήσαμε να τον αξιοποιήσουμε, καθώς στη φετινή ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.

«Στόχος είναι να αφήσουμε ένα θετικό πρόσημο για την πόλη», είπε από την πλευρά του ο Ορέστης Τσανγκ και πρόσθεσε:

«Ο λόγος που η μητέρα μου ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στη Θεσσαλονίκη είναι η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης το 1986 και έτσι αγάπησα αυτή τη πόλη. Με αγκάλιασε αυτή η πόλη και θεωρώ ότι με αυτή την αναγνωρισιμότητα μπορούμε να αφήσουμε κάτι θετικό. Λόγω του ότι η καταγωγή μου είναι από την Κίνα (σ.σ. φέτος η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ – Helexpo) θέλω να βοηθήσω το δήμο και θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στο εγγύς μέλλον».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter