Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο «γάμο της χρονιάς» (Photos+Video)

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο «γάμο της χρονιάς» (Photos+Video)

Εκατομμύρια άνθρωποι απ΄όλον τον κόσμο παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον σημερινό γάμο.

https://www.youtube.com/watch?v=N42MQJX4KoY

Η Μέγκαν Μαρκλ αναχώρησε νωρίτερα με λιμουζίνα για το παρεκκλήσι στο Ουίνδσορ συνοδευόμενη από την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, συνοδευόμενος από τον αδελφό του Ουίλιαμ, έφθασε πεζός στο παρεκκλήσι.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια, μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών και διασημότητες  γέμισαν το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Βρετανία, έναν λαμπερό γάμο στον παλαιότερο κατοικημένο πύργο του κόσμου.

Η βέρα της νύφης είναι από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας για τον γάμο της με τον εγγονό της Ελισάβετ Β΄πρίγκιπα Χάρι.

Η βέρα του πρίγκιπα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν.

Ο χρυσός Ουαλίας εξορύσσεται στο βόρειο και νότιο τμήμα της βρετανικής αυτής περιοχής και είναι ιδιαίτερα ακριβός λόγω της προέλευσής του και της σπανιότητάς του.

Προηγήθηκε η άφιξη διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, του ‘Ελτον Τζον, των ηθοποιών που παίζουν στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Suits στον παμπάλαιο πύργο του Ουίνδσορ στη Βρετανία ενόψει του γάμου.

Διασημότητες όπως η ‘Οπρα Γουίνφρεϊ, η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, έχουν πάρει τη θέση τους για την τελετή του γάμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίζουν τα αδέλφια της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας και μητέρας του Χάρι, ο τραγουδιστής ‘Ελτον Τζον που τραγούδησε στην κηδεία της Νταϊάνας, ο βρετανός ηθοποιός ‘Ιντρις ‘Ελμπα και δύο πρώην φίλες του Χάρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter