Προβλήματα προκαλεί ο χιονιάς στο Παρίσι – Ακυρώθηκαν πτήσεις της Air France

Προβλήματα προκαλεί ο χιονιάς στο Παρίσι – Ακυρώθηκαν πτήσεις της Air France

Μόνο το 50% των πτήσεων μικρών αποστάσεων της Air France αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα από το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ από το αεροδρόμιο Σαρλ-ντε-Γκολ θα γίνουν κανονικά μόνο δύο στα τρία δρομολόγια μεσαίων αποστάσεων.

Η Air France προβλέπει πάντως ότι θα εκτελέσει το 90% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων από το Σαρλ-ντε-Γκολ. Ωστόσο, προειδοποίησε ότι λόγω της χιονοθύελλας αναμένονται “σημαντικές καθυστερήσεις” στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών και από τα δύο αεροδρόμια.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τον ακριβή αριθμό των πτήσεων που επρόκειτο να γίνουν σήμερα. Τα δρομολόγια μικρών αποστάσεων εκτελούνται από τη θυγατρική της, την εταιρεία Hop!.

“Σήμερα, 7 Φεβρουαρίου, λόγω της χιονόπτωσης στην περιοχή του Παρισιού και τη δυσκολία πρόσβασης στα αεροδρόμια” παρατηρούνται καθυστερήσεις, ανέφερε στην ανακοίνωσή της, καλώντας τους επιβάτες να ενημερώνονται από τον ιστότοπό της ή από μια τηλεφωνική γραμμή που έχει θέσει στη διάθεση του κοινού για τον σκοπό αυτόν.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το Παρίσι που έχει “ντυθεί” στα λευκά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter