Προβλημάτισε πριν τη Ριέκα ο Ολυμπιακός

Προβλημάτισε πριν τη Ριέκα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο τελευταίο φιλικό ματς πριν τα πλέι οφ του Champions League. Τραυματίστηκε ο Εμενίκε, αλλαγή στην αλλαγή ο Φιγκέιρας λόγω νεύρων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην 11άδα του, ενώ θέση βασικού πήρε και ο Ζιλέ που ανακοινώθηκε πριν από δύο μέρες. Ωστόσο, πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα, ο Εμανουέλ Εμενίκε, που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ανησυχήσει την άμυνα των γηπεδούχων, έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι έτσι αμφίβολος για τα κρίσιμα ματς με τη Ριέκα στα πλέι οφ του Champions League. Στη θέση του πέρασε ο Μπεν. Οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που στη συνέχεια απείλησαν δις, με Βασιλακάκη και Μανούσο, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα πλασέ του Μπεν που έβγαλε δύσκολα ο Μίρκοβιτς και γενικά ο επιθετικός από τις Κομόρες ήταν κινητικός, χωρίς όμως η ομάδα του να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική.

Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις αλλαγές στην επανάληψη, με τους Ανδρούτσο, Πάρντο και Σεμπά να παίρνουν τη θέση των Μάριν, Καρσελά και Φορτούνη. Ο Μπεν στο 58′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στον Σεμπά. Αρνητικός πρωταγωνιστής στη συνέχεια ήταν ο Φιγκέιρας, ο οποίος μπήκε στο 62′ και πέντε λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Είχε λεκτικό επεισόδιο με τον Κιβρακίδη, τσακώθηκε με τον Χατζηϊσαία και ο Χάσι τον αντικατέστησε με τον Νικολάου, στέλνοντας μήνυμα και στους υπόλοιπους. Στο ματς πέρασε και ο Ανσαριφάρντ, όμως εκείνος που σκόραρε ήταν ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Χατζηϊσαία έπειτα από κόρνερ του Ούμπιδες, χτυπώντας… καμπανάκι στους πρωταθλητές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter