Προεκλογικό Survivor στο Μαρούσι για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες

Προεκλογικό Survivor στο Μαρούσι για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες

Αυτοδιοικητικός εκλογικός αναβρασμός επικρατεί στο Μαρούσι. Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετρά αντίστροφα τις καθυστερήσεις της ΝΔ αναφορικά με τις επίσημες δηλώσεις στήριξης ενόψει των τοπικών εκλογών του 2019.

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την τύχη του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, με διαρροές από την Πειραιώς να σταθμίζουν αντιδράσεις (και από τον ίδιο) στις επιλογές που τον θέλουν περισσότερο για βουλευτή ή ξανά δήμαρχο Μαρουσιού παρά για περιφερειάρχη. Το πινγκ πονγκ για τελικές αποφάσεις παίζεται σε μεγάλο γήπεδο με την πλευρά Πατούλη να αφήνει να διαχέεται η ετοιμότητα για όλα, ακόμα και για κάθοδο στο δήμο Αθηναίων (ως γαλάζιος αντάρτης) απέναντι στην υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη, εν αναμονή των τελικών αποφάσεων για τις (δύσκολες) γαλάζιες ευλογίες στο πεδίο της Περιφερειας Αττικής.

Στο Μαρούσι πάντως ο διαγκωνισμός για τα πρωτεία στην τοπική Διοίκηση συνεχίζεται με νέους «παίκτες». Ο νυν αντιπεριφεριάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου: «Ξεκινήσαμε τον διάλογο για ένα #enomenomaroussi με τις νέες και τους νέους της Πόλης #Μαρούσι #marousi #maroussi».

Εδώ και καιρό αναμενόταν ότι ο κ. Καραμέρος θα κάνει το επόμενο αυτοδιοικητικό βήμα, και ήταν υπ΄ατμόν η επισημοποίηση, όπως είχε γράψει από τον Ιούνιο το Documento (έντυπη έκδοση, φύλλο εφημ.82, 10.6.2018). Μάλιστα, είχε παρατηρηθεί ότι τους τελευταίους μήνες υπήρξε , -είτε εξ αντικειμένου και αρμοδιότητας είτε για προετοιμασία ενόψει εκλογικών εξελίξεων-, πιο έντονη διασταύρωση πυρών, για διάφορα ζητήματα της πόλης, μεταξύ του κ. Καραμέρου και του κ. Γιώργου Πατούλη.

Ο προερχόμενος από τον χώρο της πολιτικής Οικολογίας 44χρονος δημοσιογράφος ο οποίος το 2014 είχε εκλεγεί στην Περιφέρεια Αττικής ως συνεργαζόμενος με την παράταξη της Ρένας Δούρου, εμφανίζει την υποψηφιότητά του για τις Δημοτικές εκλογές του 2019 ως ανεξάρτητη. «Για μας το Μαρούσι είναι πρώτη και μοναδική προτεραιότητα», είπε την Τρίτη το απόγευμα σε εκδήλωση στο Μαρούσι. Σημείωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και απηύθυνε κάλεσμα νέων σε ηλικία καθώς και ανθρώπων με εμπειρία «από όλους τους πολιτικούς χώρους που αντιλαμβάνονται πλήρως ότι η λύση στα προβλήματα της πόλης ή το όραμα για την πόλη, οι άξονες στους οποίους θα κινηθούμε δεν έχουνε χρώμα. Δεν είναι γαλάζιο, δεν είναι κόκκινο, δεν είναι πράσινο».

Είναι εμφανές ότι ο Μαρουσιώτης Γιώργος Καραμέρος επιδιώκει να διαμορφώσει συνδυασμό («Ενωμένο Μαρούσι») διευρυμένο πολιτικά, ώστε με προσωπικότητες από διάφορους χώρους να διεκδικήσει με αξιώσεις την θέση του επικεφαλής στη δημοτική Αρχή στο Μαρούσι. Πάντως, η πρώτη παρουσία δίπλα του στην εκδήλωση της Τρίτης, ως εκ των υποψηφίων με τον συνδυασμό του, όπως έγραψε το thesi.gr , και επιβεβαιώνει σήμερα το επιτελείο του κ. Καραμέρου, ήταν η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter