Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου (Photos)

Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου (Photos)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ομολογήσει την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά να τον εκφοβίσει.

Μετά την ακαριτική διαδικασία, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Φέρεται, μάλιστα, να έχει επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίστηκε στην προανακριτική του κατάθεση.

Σύμφωνα με την ομολογία του, πίσω από την υπόθεση κρύβονται οι τρεις Αλβανοί, έγκλειστοι των φυλακών, που κατηγόρησαν τον Άρη Φλώρο πρώην μεγαλομέτοχο της Energa ότι τους έταξε 100.000 ευρώ για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο της εταιρείας του Δημοσίου Γιώργο Αντωνόπουλο και στη συνέχεια ζητούσαν πέντε εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν πίσω τη μαρτυρία τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι τρεις σκληροί κακοποιοί πλήρωσαν τους δύο Αλβανούς, ηλικίας 30 και 32 ετών -τον «κοντό» και τον «ψηλό»- και έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Ζαφειρόπουλο, που ήταν ο δικηγόρος του Άρη Φλώρου. Η εντολή ήταν να του στείλουν μήνυμα, πυροβολώντας τον στα πόδια., για να να πιέσει τον πελάτη του να τους δώσει τα χρήματα.

Νωρίτερα οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου ως δολοφόνου.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter