Προφυλακίστηκε ο «πα-τέρας» της μικρής Στέλλας

Προφυλακίστηκε ο «πα-τέρας» της μικρής Στέλλας

Την ώρα που η μικρή Στέλλα έπαιρνε το δρόμο για την τελευταία της κατοικία, με την κηδεία της να γίνεται εκτός Αθηνών, ο πατέρας της, ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή, έπαιρνε έναν άλλο δρόμο, αυτόν των φυλακών Κορυδαλλού. Η απολογία του σύντομη, ούτε μισή ώρα. Αμέσως μετά, ανακρίτρια και εισαγγελέας, αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Ο συνταξιούχος, που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, φέρεται να επικαλέστηκε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για πολύ ώρα. Ο συνταξιούχος αστυνομικός παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, στο οποίο, μεταξύ άλλων, φέρεται να επικαλείται κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που είχε συμβεί και, όπως υποστηρίζει, επέδρασε επιβαρυντικά στην από χρόνια άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Ενώπιον της ανακρίτριας δήλωσε σήμερα, δια του συνηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής, η μητέρα της εξάχρονης. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σπύρο Δημητρίου, η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι οργισμένη με την πράξη του, ενώ φαίνεται να απορρίπτει τον ισχυρισμό του περί σοβαρών ψυχικών προβλημάτων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, η μητέρα της εξάχρονης Στέλλας θεωρεί πως η μεθοδικότητα που καταδεικνύουν οι κινήσεις του συζύγου της, μετά το τραγικό συμβάν, επιτρέπουν το συμπέρασμα πως το έγκλημα που έγινε την περασμένη εβδομάδα, στο σπίτι της οικογένειας, στην Αγία Βαρβάρα, είχε σχεδιαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter