Προκαλεί ο γιος του Τραμπ: Οι επικριτές του πατέρα μου δεν είναι καν άνθρωποι

Προκαλεί ο γιος του Τραμπ: Οι επικριτές του πατέρα μου δεν είναι καν άνθρωποι

«Δεν είναι καν άνθρωποι», δήλωσε ο Έρικ Τραμπ για τους επικριτές του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Σον Χάνιτι, στο Fox News, ο γιος του Αμερικανού Προέδρου δήλωσε ότι «ποτέ δεν έχω δει τέτοιο μίσος» και πρόσθεσε ότι «πετάνε την ηθική από το παράθυρο» όταν πρόκειται να επιτεθούν στον πατέρα του.

Ο Έρικ Τραμπ καταφέρθηκε ιδιαιτέρως κατά του Δημοκρατικού κόμματος, το οποίο όπως είπε είναι «υποβαθμισμένο» και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής Τομ Περέζ «κάνει μισές δουλειές». Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί «δεν έχουν δικό τους μήνυμα» και αναφερόμενος στον πατέρα του και την οικογένειά του είπε ότι προσπαθούν να εμποδίσουν «έναν μεγάλο άνθρωπο».

Στη δήλωση αυτή απάντησε άμεσα ο Τομ Περέζ λέγοντας ότι «οι Δημοκρατικοί είναι άνθρωποι. Το ίδιο είναι και οι μουσουλμάνοι, οι μετανάστες, οι γυναίκες, άνθρωποι με προϋπάρχουσες συνθήκες και όλοι πληγώνουν τον Τραμπ».

Ο Έρικ Τραμπ και ο αδελφός του Ντόναλντ Τζούνιορ, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter «τρέχουν» την οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον πατέρα τους μέσα από τον Λευκό Οίκο.

Αρκετοί στο Χόλιγουντ από τον ηθοποιό Μαρκ Χάμιλ μέχρι την ηθοποιό Έμι Ρόσουμ έσπευσαν γρήγορα να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Έρικ Τραμπ μέσα από τα social media.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter