Προκλητική εμφάνιση υπόδικων χρυσαυγιτών στον «Παρμενίωνα» – Φωτογραφήθηκαν με εθνοφύλακες

Προκλητική εμφάνιση υπόδικων χρυσαυγιτών στον «Παρμενίωνα» – Φωτογραφήθηκαν με εθνοφύλακες

Σε μία πρωτοφανώς προκλητική ενέργεια προέβησαν υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το τελευταίο στάδιο της άσκησης «Παρμενίων», στον Ψηλό Στάλο του Έβρου.

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης και την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, με τελευταίο κρούσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη στον Ασπρόπυργο, οι χρυσαυγίτες προκαλούν κυκλοφορώντας ανενόχλητοι ανάμεσα σε στρατιωτικούς και φωτογραφιζόμενοι με εθνοφύλακες.

Ερωτηματικά γεννά το από πού δόθηκε η άδεια σε υπόδικα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης να παραβρεθούν στην άσκηση, ενώ είναι γνωστό ότι στόχος των χρυσαυγιτών είναι να αποκτήσει διείσδυση στην αστυνομία και τον στρατό ώστε να υποστηρίξει ένα μελλοντικό εθνοσοσιαλιστικό καθεστώς, όπως πρόσφατα αποκάλυψε στη δίκη της Χρυσής Αυγής το πρώην μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης Ηλίας Σταύρου.

Όπως προκλητικά αναφέρει στο επίσημο site της η Χρυσή Αυγή «οι εκπρόσωποί μας έτυχαν θερμής υποδοχής από τους Εθνοφύλακες της Θράκης μας και συνομίλησαν εκτενώς μαζί τους, ακούγοντας με προσοχή τους προβληματισμούς τους».

Σε μία από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της οργάνωσης εικονίζεται ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης να κρατάει ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3A4.

Ο επικίνδυνος συγχρωτισμός των νεοναζί χρυσαυγιτών με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται λίγους μήνες μετά την προκλητική τους παρουσία στο Καστελόριζο, που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter