Προπονητικός τουρισμός στην Κρήτη

Προπονητικός τουρισμός στην Κρήτη

Ομάδες στίβου από την Γερμανία και την Ελβετία βρίσκονται στο Ηράκλειο και προπονούνται στο Παγκρήτιο Στάδιο, δείγμα ότι οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τον αθλητικό προπονητικό τουρισμό στο νομό βρίσκουν διεθνή ανταπόκριση.

Πρόκειται συνολικά για 177 αθλητές και αθλήτριες και 38 προπονητές και συνοδούς, μέλη συλλόγων αλλά και των Εθνικών τους ομάδων με εκπροσώπους των οποίων ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις για τον αθλητικό τουρισμό ενώ τους προσέφερε και μια αναμνηστική τσάντα με τοπικά προϊόντα και πληροφορίες για την πόλη και την Κρήτη.

Στο σύνολο τους οι αθλητές δηλώνουν ευχαριστημένοι, τόσο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και από την φιλοξενία των ανθρώπων του Σταδίου.

«Ως δημοτική αρχή, δίνουμε μεγάλη έμφαση στον αθλητικό και στον προπονητικό τουρισμό, καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί έναν τομέα στον οποίο το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για πρωταγωνιστήσει. Το γεγονός ότι όλο και περισσότερες ομάδες και αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα υψηλού επιπέδου, μας επιλέγουν για την προετοιμασία τους, δείχνει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε ο κ. Λαμπρινός.

Ο δήμος πρόσφατα, στα Greek Tourism Awards, έλαβε το χρυσό μετάλλιο σε αυτήν την κατηγορία. «Θα συνεχίσουμε έτσι και ελπίζουμε ότι με τη συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού αλλά και τη βοήθεια της πολιτείας, θα έχουμε στο μέλλον ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter