Προς ανεξαρτητοποίηση ο Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων

Προς ανεξαρτητοποίηση ο Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων

Την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων μετά την αιφνίδια παραίτηση του βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Σαρίδη, από την γραμματεία της Κ.Ο. 

Έντονη είναι η φημολογία στους διαδρόμους της Βουλής περί ανεξαρτητοποίησής του και προσχώρησης σε άλλο κόμμα, γεγονός που φέρεται να μην αποκλείει ούτε ο ίδιος.

Για τις 13:00 είχε οριστεί η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, όμως η έλλειψη απαρτίας οδήγησε στην αναβολή της για την επόμενη εβδομάδα. Χθες, ο βουλευτής του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, Γιάννης Σαρίδης, γνωστοποίησε την παραίτησή του από γραμματέας της Κ.Ο. για την «θλιβερή» συμπεριφορά του συναδέλφου του, Δ. Καβαδέλλα, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, αλλά κατήγγειλε απόπειρα φίμωσης από το «παρακράτος» και ζήτησε τις παραιτήσεις των αρμοδίων. Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται απογοητευμένος τόσο με τη μη δημόσια επίπληξη του κ. Καβαδέλλα από την ηγεσία του κόμματος αλλά και από την ευρύτερη λειτουργία της Ένωσης Κεντρώων.

Κατά τις πληροφορίες, επικρατέστερο σενάριο είναι η ανεξαρτητοποίησή του κ. Σαρίδη από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων και η μετακόμισή του σε άλλο κόμμα. «Όποιος φεύγει ανεξαρτητοποιείται» μας απάντησε χαρακτηριστικά στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων για το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης του κ. Σαρίδη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κομβικό ρόλο για το πολιτικό δρόμο που θα ακολουθήσει ο κ. Σαρίδης είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της πρότασης νόμου που κατέθεσε για την νομική υποστήριξη σε δανειολήπτες με χαμηλό εισόδημα.

Να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr- ο κ. Σαρίδης ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ενώ στέλεχος κόμματος της συγκυβέρνησης επιβεβαιώνει πως έχουν γίνει επαφές στο παρελθόν με τον βουλευτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter