Προς παύση πληρωμών η ΣΕΚΑΠ – Η απόφαση του ΔΣ

Προς παύση πληρωμών η ΣΕΚΑΠ – Η απόφαση του ΔΣ

Να υποβάλλει δήλωση παύσης πληρωμών, εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας, αποφάσισε το ΔΣ της ΣΕΚΑΠ, στη σημερινή του συνεδρίαση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, με θέμα τη λήψη έκτακτων μέτρων εξαιτίας της απορριπτικής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής αναφορικά με το πρόστιμο των 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις του 2009, στο πλαίσιο των οποίων επιβλήθηκαν περιορισμοί στη δραστηριότητα της επιχείρησης από το αρμόδιο Τελωνείο, ελήφθη η απόφαση για την υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών, εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας.

Ήδη από σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ όρισε ως Νομικό – Ειδικό Σύμβουλο της εταιρείας, για τον χειρισμό όλων των σχετικών θεμάτων με την διαδικασία της πτώχευσης, τον κ. Σεραφείμ Σωτηριάδη, ιδρυτή της δικηγορικής εταιρείας «Σεραφείμ Σωτηριάδης και Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων», με εξειδίκευση στα θέματα του πτωχευτικού δικαίου.

Εκ των πρώτων ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ αποτέλεσε ο ορισμός του κ. Σταύρου – Κωνσταντίνου Παπασπύρου του Χρυσοστόμου, ως νέου Γενικού Διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, απόφαση για την οποία ενημερώθηκε και ενέκρινε ο κ. Σωτηριάδης.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter