Προσκύνημα σε… ψυγειοκαταψύκτη! (Photos)

Προσκύνημα σε… ψυγειοκαταψύκτη! (Photos)

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, αναπαύεται πλέον στη λαρισαϊκή γη, αλλά το προσκύνημα του σκηνώματος προκάλεσε ορισμένα σχόλια.

Για την Ιστορία η σορός του Μητροπολίτη έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο Μητροπολίτης είχε πεθάνει στο Μαϊάμι (ΗΠΑ) στις 26 Ιουνίου προδομένος από την καρδιά του κατά τη διάρκεια επέμβασης μεταμόσχευσης ήπατος σε ιατρικό κέντρο της πόλης

Οι υψηλές θερμοκρασίες ωστόσο που επικρατούσαν την προηγούμενη εβδομάδα προβλημάτισε τους στενούς συνεργάτες του Μακαριστού Ιγνατίου με το που ήρθε το σκήνωμα στην Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή εξέτασε τη σορό και εισηγήθηκε να τοποθετηθεί- όπως έγινε- ειδικό καπάκι- ψυγείο στο σκήνωμα που εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο Άγιο Αχίλλιο.

Σχετικό ήταν και το σχόλιο της Πάολας Ρεβενιώτη στο Facebook:

Προσκύνημα σε… ψυγειοκαταψύκτη

Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι κάτι που προβλημάτιζε τους στενούς συνεργάτες του Μακαριστού Ιγνατίου αφότου ήρθε το σκήνωμα στην Ελλάδα.

Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή εξέτασε το σκήνωμα σήμερα τα ξημερώματα και για προληπτικούς λόγους εισηγήθηκε να τοποθετηθεί- όπως έγινε- ειδικό καπάκι- ψυγείο στο σκήνωμα που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Άγιο Αχίλλιο από χθες το απόγευμα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=631729483886824&set=a.151750851884692.1073741828.100011493349388&type=3&theater

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου εξελέγη στις 25 Μαΐου 1994 από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και χειροτονήθηκε Επίσκοπος στις 28 Μαΐου του ιδίου έτους από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ. Η ενθρόνισή του πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 28 Ιουλίου 1994.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter