Προσοχή: Ανακαλείται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου – Δείτε πώς θα το αντικαταστήσετε

Προσοχή: Ανακαλείται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου – Δείτε πώς θα το αντικαταστήσετε

Πρόγραμμα αντικατάστασης παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Recaro μοντέλο Zero.1, τύπος ΕU (I-SIZE) εκτελεί η εταιρεία KIDSCOM AE., Γενικός Εισαγωγέας και διανομέας των παιδικών ειδών Recaro στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε παιδικά καθίσματα με σειριακούς αριθμούς KS01022139 – KS01024461 και KS0128355, KS01035954 – KS01039574 και KS01048736 – KS01049087. Η ανάκληση εκτελείτε σε συνεργασία της εταιρίας KIDSCOM AE (Γενικός Εισαγωγέας και διανομέας των παιδικών ειδών Recaro στην Ελλάδα) σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα καθίσματα υπάρχει το ενδεχόμενο, εξαιτίας μιας χαλάρωσης των ζωνών που αποδίδεται σε ένα σφάλμα στην παραγωγή του ρυθμιστή ιμάντα, οι ζώνες που συγκρατούν το παιδί στο κάθισμα να χαλαρώσουν υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της ασφάλειας όταν το κάθισμα χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο με φορά που βλέπει προς την κατεύθυνση της οχήματος. Μέχρι να φτάσει το μοντέλο αντικατάστασης, το παλιό κάθισμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στην οπίσθια θέση δηλαδή, αντίστροφα (αντίθετη φορά) από την κατεύθυνση του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Ήδη έχει ξεκινήσει ηλεκτρονικά η διαδικασία ενημέρωσης των κατόχων του ανωτέρω παιδικού καθίσματος, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό προκειμένου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης. Χρησιμοποιώντας τον αύξοντα αριθμό (σειριακό αριθμό) στην ετικέτα στην κάτω πλευρά του καθίσματος, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα https://safety.recaro-cs.com/ για να προσδιορίσουν αν το προϊόν τους εμπίπτει στην εν λόγω διορθωτική ενέργεια και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα «Εξυπηρέτηση Πελατών KIDSCOM» στο τηλέφωνο 210 5232605 από 09.00 – 17.00 καθημερινά ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kidscom.gr και ειδικά για το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης τον ιστότοπο Recaro Child Safety στην διεύθυνση www.recaro-cs.com.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter