Προσπαθούσε να συγκροτήσει την σκέψη του ο Φωκάς την ώρα που ακουγόταν το «να καεί η Βουλή»! (Photos – Video)

Προσπαθούσε να συγκροτήσει την σκέψη του ο Φωκάς την ώρα που ακουγόταν το «να καεί η Βουλή»! (Photos – Video)

Με μία κωμικοτραγική εξήγηση ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εμπαίζοντας την κοινή αντίληψη. Σε ομόφωνη πολιτική του αποδοκιμασία κατέληξε η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αφού χαρακτηρίζει «ιστορικότατη και πολυβασσανισμένη ομάδα» τον ΠΑΟΚ, σημειώνει στο υπόμνημά του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας για το περιστατικό του Σαββάτου: «Το εν λόγω σύνθημα, παρείσφρησε μεταξύ άλλων οπαδικών συνθημάτων που ακούγονταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της ομιλίας μου και δυστυχώς διέλαθε της προσοχής μου λόγω της προσπάθειας που κατέβαλα για να συγκροτήσω την σκέψη μου αναφορικά με αυτά που ήθελα να πω». Βέβαια, στο βίντεο φαίνεται να δίνει τον τόνο από την εξέδρα του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ, την ώρα που εκείνοι φώναζαν το γνωστό σύνθημα περί πυρπόλησης της Βουλής!

Το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=olDlmlUsobw

Παράλληλα, επικαλείται την καλή του κοινοβουλευτική διαγωγή, ζητώντας και πάλι συγγνώμη, ενώ διαβεβαιώνει πως η συμπεριφορά του είναι προϊόν αμέλειας και όχι δόλου. «Εν όψει των ανωτέρω ζητώ την απαλλαγή μου. Εάν όμως τυχόν, διατηρείτε διαφορετική άποψη, είμαι στη διάθεσή σας» καταλήγει.

To υπόμνημα:


Ομόφωνη πολιτική αποδοκιμασία

Την ομόφωνη πολιτική αποδοκιμασία του θερμόαιμου οπαδού του ΠΑΟΚ και βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας, παραπέμποντας την υπόθεση στον Νίκο Βούτση επειδή η αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά τελέστηκε εκτός Κοινοβουλίου. Κατά της πληροφορίες, ο αρχικός προσανατολισμός της πλειοψηφίας των μελών της Επιτροπής ήταν να αποδοθεί μομφή στον Αριστείδη Φωκά, αλλά λόγω των δηλώσεων μεταμέλειας η Επιτροπή κατέληξε στην ομόφωνη αποδοκιμασία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter