Πρόταση μομφής Γιαννακόπουλου κατά Μπερτομέου

Πρόταση μομφής Γιαννακόπουλου κατά Μπερτομέου

Θέμα ηγεσίας και εκλογών για το νέο αφεντικό της Euroleague έθεσε ο Παναθηναϊκός στην άτυπη συνέλευση των 11 βασικών μετόχων της διοργάνωσης, η οποία έγινε σήμερα το πρωί στη Βαρκελώνη.

Φαίνεται μάλιστα ότι το διάβημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε δεκτό από τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος –σύμφωνα με τις πληροφορίες που διοχετεύτηκαν από ελληνικής πλευράς- δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Εκτελεστικού Διευθυντή στο τέλος της φετινής περιόδου, “εφ’ όσον υπάρχει έστω μία ομάδα που το απαιτεί”.

Στην ίδια σύσκεψη, ο (τιμωρημένος με εξάμηνο αποκλεισμό για αναρτήσεις στο Instagram και υπόλογος για νέα παραπτώματα) ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για τις εναντίον του διώξεις, χωρίς να βρει ιδιαίτερη συμπαράσταση από τους άλλους μετόχους.

Το αίτημα του Γιαννακόπουλου για επίσημη τοποθέτηση των άλλων ομάδων πάνω στο φλέγον θέμα έμεινε μετέωρο, αφού ουδείς θέλησε να πάρει θέση. Κάποιοι μόνο διευκρίνισαν ότι δεν ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή την τιμωρία του Έλληνα παράγοντα.

Ο ισχυρός ανήρ των «πρασίνων» έθεσε και ζήτημα ανακατανομής των εσόδων της διοργάνωσης, υπενθυμίζοντας την πολυδάπανη επένδυση της οικογένειάς του στον Παναθηναϊκό. «Η θητεία του Μπερτομέου είναι αποτυχημένη», φέρεται ειπών στο πλαίσιο της πρότασης μομφής ο Δ.Γιαννακόπουλος. Δεν έχει υπάρξη επίσημη ανακοίνωση ή αντίδραση από το αρχηγείο της Euroleague.

Στην έκτακτη συνάντηση πήραν μέρος, ενώπιον του Μπερτομέου, οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο 10ετές συμβόλαιο στην Euroleague: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βασκόνια, Φενέρμπαχτσε, Εφές, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Αρμάνι, Ζαλγκίρις, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter