«Πρόχειρα χαρτιά» με τα ονόματα Τσίπρα, Σαμαρά και Μητσοτάκη στα αρχεία της Ρούπα

«Πρόχειρα χαρτιά» με τα ονόματα Τσίπρα, Σαμαρά και Μητσοτάκη στα αρχεία της Ρούπα

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο-πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ

στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τηλεφώνησε νωρίτερα στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ενημέρωσε ότι τα ονόματά τους βρέθηκαν στα αρχεία της Πόλας Ρούπα.

Ο Νίκος Τόσκας τους ενημέρωσε ότι στα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη υπήρχαν πληροφορίες για τα γραφεία, διευθύνσεις, αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων και τις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr, αξιωματούχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε έναν πολύ γνωστό εφοπλιστή και έναν εξίσου γνωστό επιχειρηματία ότι τα ονόματά τους βρέθηκαν επίσης στο υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι της Ρούπα.

Ο Υπουργός επικοινώνησε και με άλλα πέντε πολιτικά πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων βρέθηκαν επίσης στις σημειώσεις της Ρούπα, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην αντιτρομοκρατική που εξετάζει όλο το υλικό προκειμένου να καταλήξει σε κάποια άτομα που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση των προσώπων που θα αποτελούσαν τους πιθανούς στόχους μιας τρομοκρατικής ενέργειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter