Πρώην μοντέλο άφησε τις πασαρέλες και κάνει έρευνα για θύματα στο βυθό της Ραφήνας (Video & Photo))

Πρώην μοντέλο άφησε τις πασαρέλες και κάνει έρευνα για θύματα στο βυθό της Ραφήνας (Video & Photo))

Η Κατερίνα Τοπούζογλου όταν άφησε τις πασαρέλες και την καριέρα μοντέλου, άρχισε να ασχολείται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από χθες εθελοντικά παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο Ραφήνας και με την άδεια τους άρχισε τις υποβρύχιες έρευνες.

Χθες βρήκε μόνο κινητά και κάρτες, και σήμερα με ανάρτησή της στο Facebook καλεί πιστοποιημένους δύτες να συγκροτήσουν ακόμη μεγαλύτερη ομάδα ώστε να σαρώσουν τον βυθό προκειμένου να συμβάλλουν στην έρευνα για τους αγνοούμενους της τραγωδίας.

Ένα ξεχωριστό κορίτσι με ήθος, αγάπη για το περιβάλλον και πάντα παρούσα όπου υπάρχει ανάγκη για βοήθεια.

Δείτε την ανάρτησή της και τα βίντεο που ανέβασε: 

Οποίος πιστοποιημενος δύτης θέλει να βοηθήσει σήμερα, το ραντεβού είναι 10.30πμ στη Λούτσα (Σημείο 3 στο χάρτη). Εμείς χθες χτενίσαμε με συρτό τις περιοχές 1-2. Σήμερα οι δρασεις θα γίνουν στο 3-4. Σημαδούρες υποχρεωτικές και όλοι με ζευγάρι, το συρτό να γίνει μόνο με σωστική λέμβο η οποία θα έχει προστατευτικό στην προπέλα. Καλή δύναμη σε όλους Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη σχολή ναυαγοσωστών Panellinia Sxoli Nayagoswstikis που χθες μας διέθεσε τη σωστική λέμβο και στους εκπαιδευτές ναυαγοσωστών Dimitra Drakon και Πάνο και την δύτη Athina Koutsokosta για την πολύτιμη βοήθειά τους.

https://www.facebook.com/katerina.r.topouzoglou/posts/10155504655476700

Οποίος πιστοποιημενος δύτης θέλει να βοηθήσει σήμερα, το ραντεβού είναι 10.30πμ στη Λούτσα (Σημείο 3 στο χάρτη). Εμείς…

Gepostet von Katerina R. Topouzoglou am Mittwoch, 25. Juli 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter