Πρώτη η Ουρουγουάη με «τριάρα» -Τη νίκη της «τιμής» η Σαουδική Αραβία

Πρώτη η Ουρουγουάη με «τριάρα» -Τη νίκη της «τιμής» η Σαουδική Αραβία

Η Ουρουγουάη κατετάγη στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Μουντιάλ 2018 με 9 βαθμούς, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα στη Σαμάρα νίκησε 3-0 τη Ρωσία.

Τα τέρματα των Λατινοαμερικάνων σημείωσαν ο Σουάρες στο 10΄ με εκτέλεση φάουλ, ο Τσερίσεφ με αυτογκόλ στο 23΄ και ο Καβάνι στο 90΄, ενώ από το 36΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Σμολνίκοφ.

Στη φάση των «16» η Ουρουγουάη ως πρώτη του ομίλου θα αντιμετωπίσει την 2η του 2ου ομίλου (30/6, Σότσι), ενώ η Ρωσία θα παίξει με την 1η του ίδιου ομίλου (1/7, Μόσχα). Τις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου διεκδικούν Πορτογαλία, Ισπανία και Ιράν, με τις δύο πρώτες να είναι οι επικρατέστερες για την πρόκριση.

Τη νίκη της «τιμής» η Σαουδική Αραβία

Με γκολ του Σαλέμ Αλ Νταουσαρί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε με νίκη γοήτρου το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς επικράτησε στο Βόλγκογκραντ 2-1 της Αιγύπτου και πήρε την τρίτη θέση του 1ου ομίλου. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Σαλάχ, για να ισοφαρίσει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Αλ Φαράζ με πέναλτι. Λίγο νωρίτερα (41΄), ο 45χρονος τερματοφύλακας των «Φαραώ», Εσάμ Ελ Χανταρί, ο οποίος έγινε σήμερα ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέκρουσε (με τη βοήθεια του δοκαριού) πέναλτι του Αλ Μουαλάντ.

Η τελική βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

Ουρουγουάη 9

Ρωσία 6

Σαουδική Αραβία 3

Αίγυπτος 0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter