Πρωθυπουργικό Γραφείο για Μπογδάνο: Ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά

Πρωθυπουργικό Γραφείο για Μπογδάνο: Ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά

Άμεση ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μετά τις άθλιες αναφορές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου περί πρώην συντρόφων του Τσίπρα που χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τις «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου» ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του ΣΚΑΪ, το Γραφείο Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που για ακόμη μία φορά «μπέρδεψε την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις».

Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη συγγνώμη του ΣΚΑΪ, η οποία «αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Συγκεκριμένα, το σχόλιο από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter