Πρωτοσέλιδο σε αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία 35χρονου αλβανικής καταγωγής από Ελληνίδα τοξικομανή (Photos)

Πρωτοσέλιδο σε αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία 35χρονου αλβανικής καταγωγής από Ελληνίδα τοξικομανή (Photos)

Πρώτο θέμα ήταν σήμερα στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ένα απίστευτο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή που έγινε στην Ελλάδα με θύμα Αλβανό υπήκοο και θύτη μια Ελληνίδα τοξικομανή. 

Συγκεκριμένα, με αίμα «βάφτηκε» το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, καθώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός, έχοντας τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα όταν ο 35χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, με καταγωγή από την Αλβανία διαπληκτίστηκε έντονα με μια 26χρονη Ελληνίδα τοξικομανή με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα με τραύματα κυρίως στο θώρακα από μαχαίρι.

Το θύμα, αλβανικής καταγωγής, ζούσε με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του στον Ξεροπόταμο Γαζίου στο Ηράκλειο, μέχρι τη στιγμή που η 26χρονη του αφαίρεσε τη ζωή με μια μαχαιριά στην καρδιά μπροστά την οικογένειά του. Η νεαρή φερόμενη δράστιδα που είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ενώ έχει δοθεί από την αστυνομία εντολή για νεκροψία νεκροτομή που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 35χρονου.

Με εκτενή ρεπορτάζ για το ήθος και την εργατικότητα του 35χρονου, τα αλβανικά μέσα περιγράφουν όλα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν για μία ασήμαντη αφορμή έγινε το κακό.

Πηγή:cretapost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter