Ψάχνουν άτομο για να κάθεται σε… ξαπλώστρα θαλάσσης επί έξι μήνες έναντι απίστευτης αμοιβής

Ψάχνουν άτομο για να κάθεται σε… ξαπλώστρα θαλάσσης επί έξι μήνες έναντι απίστευτης αμοιβής

Στην Ελλάδα με την επίσημη ανεργία να κυμαίνεται στο 20% περίπου και τις πιθανότητες εύρεσης μιας εργασίας που να αμείβεται ικανοποιητικά να είναι σχετικά περιορισμένες, η είδηση για μια θέση εργασίας με παχυλό μισθό μερικών χιλιάδων δολαρίων και μάλιστα με χώρο εργασίας μια πανέμορφη παραλία του Μεξικού, ακούγεται ως… ανέκδοτο. 

Κι όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακούγεται στους πολλούς ως μια περίεργη ιδέα, αλλά ένα ταξιδιωτικό σάιτ, το Cancun.com αναζητά τον δικό του… CEO. Όχι νέο διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά έναν “Cancun Experience Officer”, προκειμένου  να γίνει το πρόσωπο της νέας του ιστοσελίδας.

Ο τυχερός που θα επιλεγεί βασικά θα απολαμβάνει τη θέα μιας παραλίας για έξι μήνες, καθήμενος σε… ξαπλώστρα, με τον μισθό του να φτάνει  στο απίστευτο ποσό των 13.000 δολαρίων το μήνα ή συνολικά για το εξάμηνο, στα 78.000 δολάρια. 

Η δουλειά του θα περιλαμβάνει ξάπλες στην παραλία, ύπνο σε κρεβάτια πολυτελείας, ανάρτηση πληροφοριακού υλικού στα κοινωνικά μέσα, επισκέψεις σε νυχτερινά κέντρα ως VIP και άλλες δραστηριότητες.

Αν αυτό δεν ήταν ήδη αρκετά τέλειο, να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβάνονται και όλα τα έξοδα διαμονής. Υπάρχει καλύτερη δουλειά; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter