Ψηφίστε ποια εταιρεία θα πάει μπροστά με «ΟΠΑΠ Forward»

Ψηφίστε ποια εταιρεία θα πάει μπροστά με «ΟΠΑΠ Forward»

Τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς»

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στην στρατηγική του να δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά, στηρίζει την απασχόληση και την ανάπτυξη μέσω του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward».

Εφέτος, το πρόγραμμα «μεγαλώνει» και υποδέχεται νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέσσερις υποψήφιες εταιρείες – Athlenda, Pitenis, Άλφα Γεύση και Septem – διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, όλοι μπορούν να ενημερωθούν για το «ΟΠΑΠ Forward», να γνωρίσουν τις τέσσερις επιχειρήσεις και να ψηφίσουν αυτή που επιθυμούν να δουν να αναπτύσσεται, να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να ανοίγει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.

Ήδη οι εταιρείες που έχουν πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward έχουν αποκομίσει σημαντικά οφέλη. Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργήσει 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης ενώ παράλληλα έχουν αυξήσει τον τζίρο τους κατά 20%.

Οι τέσσερις υποψήφιες εταιρείες

Athlenda

To Athlenda είναι ένα παγκόσμιο μπασκετικό δίκτυο, μία εφαρμογή αναζήτησης νεαρών ταλέντων του μπάσκετ. Σκοπός της πλατφόρμας είναι να φέρει νέους αθλητές σε επαφή με προπονητές, ατζέντηδες, προπονητές και ομάδες, για να δείξουν τις ικανότητές τους και να αυτοπροβληθούν.

Pitenis

Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι εταιρεία παραγωγής gourmet και καινοτόμων εδεσμάτων η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων όπως σαλάτες και dressings με κρόκο Κοζάνης, ψαρικά σε λάδι – καπνιστά, γεμιστά τουρσάκια με τυρί, κ.α.

Άλφα Γεύση

Η εταιρεία «Άλφα Γεύση» ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών με βάση πάντα τις αγνές και Ελληνικές πρώτες ύλες. Η εταιρεία, όπως επισημαίνει, έχει συνδέσει το όνομά της με την «μοναδική γεύση» και την «ποιότητα».

Septem

Η Septem είναι μια από τι πιο καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής μικροζυθοποιίας. Ανακηρύχθηκε καλύτερη ζυθοποιία της Ευρώπης στο διαγωνισμό Ιnternational Βeer Challenge 2015, στο Λονδίνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter