Πτώση Ελικοπτέρου: «Τελευταίο αντίο» στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα (Photos)

Πτώση Ελικοπτέρου: «Τελευταίο αντίο» στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα (Photos)

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και τη λέξη  «Αθάνατος» εκατοντάδες πολίτες είπαν το στερνό αντίο στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, κυβερνήτη του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου, που κατέπεσε χθες το πρωί στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου κυβερνήτη του ελικοπτέρου Δημοσθένη Γούλα εψάλη στον ιερό ναό του Αναλήψεως του Σωτήρος στην Λάρισα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Από το πρωί της Πέμπτης όταν έφτασε η σορός του ταγματάρχη στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος συνάδελφοι του ταγματάρχη, συγγενείς, φίλοι, όπως και συμπολίτες που δεν τον γνώριζαν προσωπικά, προσέρχονταν με δάκρυα στα μάτια για να χαιρετίσουν έναν άξιο αξιωματικό και καλό οικογενειάρχη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Στις 12 το μεσημέρι προσήλθε στον Ιερό Ναό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, όπως και άλλους ανώτατους αξιωματικούς.

Στην εκκλησία βουλευτές και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, ενώ κατέφθασε και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Στους επικήδειους που εκφωνήθηκαν από συγγενή και από έναν συνάδελφο του Δημοσθένη Γούλα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο υψηλό εθνικό φρόνημα που τον διέκρινε, στη σημαντική επαγγελματική του κατάρτιση, όπως και στην ιδιαίτερη αγάπη που είχε για την οικογένειά του, την σύζυγό του Αναστασία, τις δύο κόρες τους τους γονείς του.

Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία, με το φέρετρο να είναι σκεπασμένο με την Γαλανόλευκη που τίμησε εν ζωή ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας, ο βουβός πόνος ξέσπασε με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν και φωνάζουν «ΑΘΑΝΑΤΟΣ».

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

«Δεν έχω κανένα παράπονο… Υπήρξες άξιος πατέρας και σύζυγος… Δημοσθένη σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της κηδείας.

Η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, που επέβαινε και αυτός στο μοιραίο ελικόπτερο, θα τελεσθεί στις 17:30, στη Φαλάνη της Λάρισας.

Πηγή: larissanet.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter