Πως λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πως λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 28 Μαΐου 2018, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική, ενώ θα παραμείνουν κλειστά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται, ήδη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τηρηθεί η Αργία του Αγίου Πνεύματος και να μην υπάρξουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος που φέτος είναι την Δευτέρα 28/5/2018 πέφτει πάντα μια μέρα μετά την Κυριακή της Πεντηκοστής, δηλαδή πάντοτε ημέρα Δευτέρα, ακριβώς 50 μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Στην Αθήνα, πάντως, κανονικά θα λειτουργήσουν την σήμερα του Αγίου Πνεύματος οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα ενώ αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους και όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα, όσο αφορά τα καταστήματα πολλοί είναι οι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας που ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.

Για παράδειγμα οι εμπορικοί σύλλογοι Θεσσαλονίκης, Τρικάλων,Βόλου, Βέροιας, Χαλκίδας, Κόρινθο, Κατερίνης, Δράμας, Άργους και Καλαμάτας πέρσι ανακοίνωσαν ότι τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος θα παρέμεναν κλειστά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter