Πώς θα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη τους ακροδεξιούς τρομοκράτες;

Πώς θα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη τους ακροδεξιούς τρομοκράτες;

Η χθεσινή εξάρθρωση της ακροδεξιάς τρομοκρατική θράκας ήταν μία είδηση την οποία δεν ακούμε συχνά. Για την ακρίβεια, συνήθως -σε ότι αφορά τις κατηγορίες για τρομοκρατία- πληροφορούμαστε ότι οι κατηγορούμενοι είναι “ακροαριστεροί”.

Τώρα η ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να αποφανθεί για την δράση μία ναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Πρόκειται για υμνητές του Χίτλερ, ενορχηστρωτές επιθέσεων εις βάρος μεταναστών, μειονοτήτων και κοινωνικών χώρων, ενώ στην κατοχή της Combat 18 Hellas βρέθηκε οπλισμός που ταυτοποιεί τις προθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σήμερα οι 7 πλέον συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η -δυστυχώς- συχνή δράση τους είχε γνωστοποιηθεί και προβληθεί από τους ίδιους τόσο με βίντεο στο youtube, όσο και με επίσημη ανάληψη ευθύνης.

Έτσι, λοιπόν, τώρα που αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη βρίσκεται μία ακροδεξιά οργάνωση που παραδέχεται δημόσια επιθέσεις, βανδαλισμούς και πογκρόμ, μένει να δούμε αν η Δικαιοσύνη θα επιλέξει να διευκολύνει το έργο της δίνοντας στην Δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των δραστών, ώστε να ταυτοποιηθούν από τυχόν θύματα.

Όπως, δηλαδή, κάνει με όλους τους κατηγορούμενους για τρομοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter