Πώς θα φθάσει στη Βουλή ο Ανδρέας Μαρτίνης

Πώς θα φθάσει στη Βουλή ο Ανδρέας Μαρτίνης

Υπό υψηλά αλλά όχι δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα φθάσει στη Βουλή ο υπόδικος και προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, προκειμένου να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο Ντυνάν.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης θα φθάσει στη Βουλή με συνοδεία του Μεταγωγών, αλλά όχι με χειροπέδες, και η αυτοκινητοπομπή που θα τον μεταφέρει, θα κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr.

Έξω από την αίθουσα που διεξάγονται οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής θα βρίσκεται -κατά τις ίδιες πληροφορίες- φρουρός.

Μετά τις αποκαλύψεις-φωτιά της εφημερίδας Documento, o πρώην ισχυρός άντρας του Ντυνάν έχει προαναγγείλει – μέσω του Documento – ότι θα μιλήσει με ονόματα υπουργών για την υπόθεση.

Ο προφυλακισμένος για μίζα 3,2 εκατομμυρίων μάρκων από γερμανική εταιρεία και για δεκάδες παροχές υγείας με σκανδαλώδεις εκπτώσεις στο «Ντυνάν» σε σημαίνοντα πρόσωπα της χώρας, έχει προαναγγείλει αποκαλύψεις στην αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα Documento και στον Βασίλη Αγγελόπουλο.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης είχε πει: “Εγώ προφυλακίστηκα επειδή δήθεν πήρα μίζα το 1998. Για την οικονομία της συζήτησης εγώ θα πω ναι, τα πήρα, πράγμα που δεν συνέβη. Τι σχέση έχει αυτό και θα το κρίνει η Δικαιοσύνη με τους διορισμένους από τον κ. Γεωργιάδη και από τις κυβερνήσεις αυτές; Δικαιούται να διαπραγματεύεται οποιοσδήποτε πολιτικός με τραπεζίτη το νοσοκομείο;

Μιλάτε για τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο;

Βεβαίως, μιλάω για τους υπουργούς στους οποίους αναφέρθηκα και για τους οποίους η εφημερίδα σας ήταν η πρώτη που έγραψε κάτι.

Υπήρξε κάποιο σύμφωνο για την πώληση του «Ντυνάν» με τον κ. Γεωργιάδη όταν ήταν υπουργός Υγείας;

Ναι, βέβαια, υπήρξε και δεν ήταν σύμφωνο αλλά μνημόνιο και μάλιστα τριμερές, δηλαδή μεταξύ του κ. Γεωργιάδη, εκπροσώπων της Τράπεζας Πειραιώς και εκπροσώπων των διορισμένων από τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter