Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην απεργία – “Δεμένα” και τα πλοία

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην απεργία  – “Δεμένα” και τα πλοία

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, οι συρμοί του ηλεκτρικού θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι συρμοί του μετρό και το τραμ, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ και η ένωση εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα πλοία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτης και για 24 ώρες, όπως ανακοίνωσε η ΠΝΟ

Ακινητοποιημένος θα παραμείνει και ο προαστιακός.

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/12/20017 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/12/2017 δεν πραγματοποιούνται σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Για τις αμαξοστοιχίες των οποίων τα δρομολόγια επηρεάζονται από τις κινητοποήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει προληπτικά κλείσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα. 

Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια της Olympic Air

Σε τροποποιήσεις πτήσεων προχωρά η Olympic Air την Πέμπτη λόγω τετράωρης στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από τις 08:00 ώς τις 12:00 και για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν αλλαγές στην ώρα αναχώρησης σε 8 σκέλη πτήσεων εσωτερικού ως εξής:

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν:

«’Άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, έτους 2018, για να ανατραπούν εδώ και τώρα οι δραματικές περικοπές των κοινωνικών δικαιωμάτων και η σχεδιαζόμενη φοροκαταιγίδα.

Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, με κυρίαρχα το δικαίωμα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα απεργίας και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter