Πυρ ομαδόν στους ΑΝΕΛ κατά του Δημήτρη Καμμένου

Πυρ ομαδόν στους ΑΝΕΛ κατά του Δημήτρη Καμμένου

Σε μονοθεματική εξελίχθηκε η δίωρη και πλέον κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ με βασικό θέμα συζήτησης τα «φάλτσα» του βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καμένου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι σχεδόν καθημερινές δηλώσεις για το θέμα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ του Δ. Καμμένου, πολλές εκ των οποίων σε πολεμικό ύφος κατά συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν την αντίδραση της ηγεσίας και τον έφεραν απέναντι στο σύνολο των υπολοίπων συναδέλφων του στη σημερινή συνεδρίαση.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή εντός της συνεδρίασης προτάθηκε για τα «δύσκολα» θέματα όπως το θέμα της πΓΔΜ να υπάρξει σιγή ασυρμάτου και δηλώσεις να γίνονται μόνο από τον πρόεδρο και την Εκπρόσωπο Τύπου, ωστόσο αναγνωρίστηκε ότι δεν μπορεί «να μπει φίμωτρο σε εκλεγμένους βουλευτές» και η συμφωνία έμεινε σε επίπεδο κυριών.

Στο σημείο αυτό το σύνολο των βουλευτών ζήτησε από τον Δ. Καμμένο να σταματήσει τις «διχαστικές δηλώσεις» ενώ υπήρξε και ομόφωνη απόφαση να πέσουν οι τόνοι με στελέχη πάντως των ΑΝΕΛ να μην είναι σίγουρα ότι αυτό θα τηρηθεί απ’ όλους και ειδικά από τον Δ. Καμμένο.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter