«Πυρά» Αντώναρου κατά Σαμαρά: Βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση

«Πυρά» Αντώναρου κατά Σαμαρά: Βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση

Σε διαρκή παράκρουση από τότε που έχασε την εξουσία, βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τα νέα πυρά που εκτόξευσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση του πρώην πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Από τη μέρα που έχασε την εξουσία ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολίτικη. Ηθική. Ψυχολογική» αναφέρει αρχικά ο κ. Αντώναρος και συμπληρώνει: «σήμερα ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ο ίδιος για τον εαυτό του».

«Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι όμως κριτής. Είναι κρινόμενος. Διότι οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά. Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικό χαμηλό 18,85%. Διότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλληκαρισμούς και διχόνοια. Ασφαλώς δεν έχουμε δει τα τελευταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του – είναι δύσκολο να τα βγάλει ξανά πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός» καταλήγει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter