«Πυρά» Παππά κατά Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις Documento: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

«Πυρά» Παππά κατά Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις Documento: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

«Η Ελλάδα χρειάζεται μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση για να μετριάσει τις πληγές που άφησαν στον κόσμο τα μνημόνια» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε απόψε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «πλέον μπορούμε να μιλάμε για ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του χρέους με ρήτρα ανάπτυξης. Λύση που τείνει να γενικευθεί μιας και ζούμε την αποτυχία της συμμετοχής του Δ.Ν.Τ στα ευρωπαϊκά προγράμματα». Πρόσθεσε ότι «καταφέραμε αρκετά εντός προγράμματος, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα εκτός».

Τέλος, αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Documento για την offshore, η οποία φέρεται να ανήκει στη σύζυγο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε «εκκωφαντικά τα ‘’δύο μέτρα και δύο σταθμά”. Σιωπή για την εξωχώρια εταιρεία που τροφοδοτεί και την οικογένεια Μητσοτάκη και γνωστή εφημερίδα. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν οι αποκαλύψεις αφορούσαν την οικογένεια Τσίπρα» τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter