«Πυρά» Τραμπ κατά του Μπάλντγουιν επειδή τον μιμείται – Τι του απάντησε ο ηθοποιός

«Πυρά» Τραμπ κατά του Μπάλντγουιν επειδή τον μιμείται – Τι του απάντησε ο ηθοποιός

Nέα λεκτικά πυρά εξαπέλυσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντγουιν, ο οποίος τον μιμείται σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός πρωταγωνιστής ανταπέδωσε λέγοντας ότι σκοπεύει να ενσαρκώνει τον πρόεδρο έως την «καθαίρεσή» του.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε χθες στον ιστότοπο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ο Μπάλντγουιν εξήγησε ότι «υποφέρει» κάθε φορά που πρέπει να μιμηθεί το Ντόναλντ Τραμπ. Ο 59χρονος ηθοποιός υποδύεται συχνά τον επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016, κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής “Saturday Night Live”.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη επικρίνει αυτές τις μιμήσεις, απάντησε σήμερα στις δηλώσεις του ηθοποιού στέλνοντας ένα tweet , το οποίο μάλιστα ξεκίνησε γράφοντας «Άλεξ» αντί για «Άλεκ», ένα ορθογραφικό ατόπημα που δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Ο Άλεκ Μπάλντγουιν, η μέτρια καριέρα του οποίου ψυχορραγούσε και σώθηκε χάρη στην κακή μίμηση που κάνει για εμένα στην εκπομπή Saturday Night Live, δηλώνει τώρα ότι νιώθει να υποφέρει όταν με μιμείται» επισήμανε ο μεγιστάνας, ο οποίος διόρθωσε το αρχικό του μήνυμα αφού το ανήρτησε.

«Άλεκ, αυτοί που υποφέρουν, είναι εκείνοι που αναγκάζονται να σε βλέπουν» συμπλήρωσε.

«Παρά το ότι υποφέρω, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω έως τις ακροάσεις για την καθαίρεση, την ομιλία της παραίτησης, την αποχώρηση με ελικόπτερο προς το Μαρ-α-Λάγκο» απάντησε σήμερα ο ηθοποιός.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter