Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ – Δύο νεκροί (Video)

Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ – Δύο νεκροί (Video)

Τουλάχιστον 2 ενήλικες σκοτώθηκαν και δύο άνθρωποι, πιθανόν μαθητές, τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί εντός μιας τάξης σήμερα στις 10.30 τοπική ώρα σε δημοτικό σχολείο της νότιας Καλιφόρνιας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Μπερναρντίνο Τζάροντ Μπάργκουαν επισήμανε ότι φαίνεται να πρόκειται για ένα περιστατικό απόπειρας δολοφονίας- αυτοκτονίας κι ότι οι δύο τραυματισμένοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Northpark στο Σαν Μπερναρντίνο, ανατολικά του Λος Άντζελες, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

«Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος είναι νεκρός και δεν υπάρχει άλλη απειλή» τόνισε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στο Twitter post.

Συμπλήρωσε ότι οι νεκροί είναι ενήλικες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο πληροφορίες από μια εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, μετέδωσε νωρίτερα ότι τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών μια δασκάλα, χτυπήθηκαν εκτός του δράστη.

Το δημοτικό σχολείο εκκενώθηκε και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο διπλανό λύκειο.

Στα πλάνα που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα από την περιοχή διακρίνονται οι μαθητές να περπατούν ο ένας πίσω από τον άλλο στον περίβολο του σχολείου.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που φαίνεται να σχετίζεται με μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, σημειώθηκε στην πόλη του Σαν Μπερναρτίνο που δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης της 2ας Δεκεμβρίου του 2015 με 14 νεκρούς και 21 τραυματίες, όπου ένα ζευγάρι, που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί, άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης σε κέντρο για ασθενείς με αναπηρία.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε χαιρετίσει την επίθεση, αποκαλώντας τους δράστες “στρατιώτες” της.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter