Πυροβολισμοί στο Ορλάντο – Πέντε νεκροί (Photos)

Πυροβολισμοί στο Ορλάντο – Πέντε νεκροί (Photos)

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε έναν χώρο εργασίας στο Ορλάντο της Πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

“Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ αντιμετώπισε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε χώρο εργασίας, που πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πολλά θύματα”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο σερίφης ανέφερε ότι ένας 45χρονος άνδρας οπλισμένος με ένα περίστροφο και μαχαίρι φαίνεται πως σκότωσε πέντε ανθρώπους. Ο δράστης κατόπιν αυτοκτόνησε, ενώ πρόκειται για πρώην υπάλληλο, που είχε πρόσφατα απολυθεί από την επιχείρηση στο Ορλάντο.

«Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας πρώην υπάλληλος της επιχείρησης που απολύθηκε τον Απρίλιο» δήλωσε ο Τζέρι Ντέμινγκς, σερίφης της κομητείας του Όραντζ.

Ο αξιωματικός επισήμανε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία.

«Ερευνούμε τώρα το τραγικό αυτό περιστατικό» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε το γραφείο του σερίφη στο Twitter.

Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονόμασε από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, το τηλεοπτικό δίκτυο WFTV μετέδωσε νωρίτερα ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ νεκρός είναι και ο δράστης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μια βιομηχανική περιοχή όπου βρίσκονται πολλές αποθήκες στο Φορσάιθ Ρόουντ και το Χάνγκιν Μος Ρόουντ, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Στο μεταξύ δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό WFTV έκανε μια γυναίκα που υποστήριξε ότι η αδελφή της βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε ένα δυνατό κρότο στο γραφείο. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο είδε έναν άνδρα πεσμένο στο πάτωμα.

«Το αφεντικό μου είναι νεκρό» είπε η γυναίκα στην αδελφή της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

(Πληροφορίες, ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν ένα χρόνο το Ορλάντο είχε πληγεί σοβαρά από την τρομοκρατία μετά την επίθεση στο γκέι κλαμπ Pulse, όπου σκοτώθηκαν 50 άνθρωποι από τα πυρά του Ομάρ Ματίν, με τους τζιχαντιστές να αναλαμβάνουν στη συνέχεια την ευθύνη.

Πολύνεκρο χτύπημα σε βιομηχανική περιοχή του Ορλάντο

null

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter