Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τα επόμενα 24ωρα, σε βαθμό τέτοιο μάλιστα, που θα φανεί εάν η ομάδα που «χτίστηκε» το καλοκαίρι θα μείνει ως έχει ή θα επέλθει διάλυση!

Στη γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην το αναφέρει, αλλά η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έχει άμεση ισχύ και όχι σε… βάθος χρόνου και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι. Αυτό με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα παύσει τη χρηματοδότησή του σε όλα τα επίπεδα. Αν αναλογιστεί κανείς και με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από την τελευταία συνάντηση, Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου ότι για να βγει η χρονιά θα χρειαστούν 15-17 εκ. ευρώ, γίνεται αντιληπτό τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα εάν δεν υπάρχουν τα χρήματα.

Η προσπάθεια του Βασίλη Κωνσταντίνου για να βρει κάποιους με οικονομική επιφάνεια που θα στηρίξουν τον Παναθηναϊκό στο μεταβατικό αυτό στάδιο και μέχρι την «επόμενη μέρα», αποτελεί τη μοναδική «σανίδα σωτηρίας» στη δεδομένη χρονική περίοδο. Εάν δεν στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα αυτό, ο αθηναϊκός σύλλογος κυριολεκτικά θα «εξαφανιστεί». Εκτός κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλάξει γνώμη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter