Ραγκούσης: Εργάζομαι για τη δημιουργία μιας μεγάλης σύγχρονης αντιδεξιάς παράταξης

Ραγκούσης: Εργάζομαι για τη δημιουργία μιας μεγάλης σύγχρονης αντιδεξιάς παράταξης

Θετικά σχόλια για τον ανασχηματισμό έκανε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ενώ παράλληλα μίλησε για την επόμενη μέρα στην πολιτική σκηνή της χώρας τονίζοντας πως, «η επόμενη Βουλή θα είναι η πρώτη μεταμνημονιακή. Εκεί η αντίθεση θα είναι ανάμεσα στη δεξιά και την προοδευτική παράταξη»

«Εργάζομαι για τη δημιουργία μιας μεγάλης σύγχρονης αντιδεξιάς παράταξης» τόνισε και εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο της Μ. Ξενογιαννακοπούλου (γιατί τη Μ. Ζορμπά δεν τη γνωρίζει προσωπικά), υποστηρίζοντας ότι: «Με την υπουργοποίησή τους ο πρωθυπουργός στέλνει ένα καινούργιο, πολύ θετικό, μήνυμα, ότι μπορεί να έχουν ισότιμη συμμετοχή στελέχη που δεν προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, αρχή άνδρα δείκνυσι, εκ του αποτελέσματος κρίνονται οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί».

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο ίδιος παράλληλα τόνισε πως, «η επόμενη Βουλή θα είναι η πρώτη μεταμνημονιακή. Εκεί η αντίθεση θα είναι ανάμεσα στη δεξιά και την προοδευτική παράταξη. Θέλω να εργαστώ για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων. Δεν έχω συμφωνία με κανέναν και ό,τι λέω το λέω γιατί το πιστεύω».

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις που δέχθηκε, είπε ότι «ένα μασονικού τύπου τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων διακίνησε ότι λέω θετικά πράγματα για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο για να γίνω υπουργός του Α. Τσίπρα. Το Κίνημα Αλλαγής και η Φ. Γεννηματά προσωπικά εργάζονται για να γίνει πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης. Και αυτό αποδεικνύεται από τη στάση της στο Μακεδονικό και στο σκάνδαλο Novartis. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ΝΔ πηγαίνει καλά και το ΚΙΝΑΛ όχι. Η μη ψήφιση της απλής αναλογικής είναι ψήφος εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εργάζονται για τη στρατηγική νίκη της ΝΔ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter