Ραγκούσης προς Φώφη: Δεν θα με κάνεις υπάλληλο του Μαρινάκη και υπεργολάβο του Μητσοτάκη

Ραγκούσης προς Φώφη: Δεν θα με κάνεις υπάλληλο του Μαρινάκη και υπεργολάβο του Μητσοτάκη

«Στα μαχαίρια» βρίσκεται ο Γιάννης Ραγκούσης με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αφορμή αυτή τη φορά οι διαφοροποιήσεις που εξέφρασε το πρωί ο πρώην υπουργός στο ΣΚΑΙ όπου τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας για το Σκοπιανό, εξαπολύοντας βολές σε Πάνο Καμμένο και Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ωφελούνται όλα τα ακροδεξιά μορφώματα, που αντιτίθενται με σφοδρότητα σε αυτή τη συμφωνία.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε επίσης «Αντιδημοκρατικά σοκαριστική» την απόφαση της Φώφης Γεννηματά λέγοντας «Δεν έχει λευκή επιταγή».

«Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε μια πορεία και μια ιστορία, εμείς υπερασπιστήκαμε την ενδιάμεση συμφωνία, μετά την επιβολή του εμπάργκο, εκείνη η συμφωνία ήταν χειρότερη από σήμερα», ανέφερε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για όσα λέει, που πάνε αντίθετα στη γραμμή της Φώφης Γεννηματά, επισήμανε: «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κα Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου… ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν, νικήτρια είναι των εκλογών, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν υπάρχει πιο αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση…» και συνέχισε λέγοντας πως «κατήργησε το όργανο, επειδή διαφώνησε μαζί της».

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος ερωτηθείς από την δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη…».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη: «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Η δήλωση αυτή φαίνεται πως εξόργισε το Γιάννη Ραγκούση ο οποίος απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, απευθυνόμενος άμεσα στη Φώφη Γεννηματά. Στην τοποθέτησή του μάλιστα αναφέρει επί λέξει:

«…αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη»

Όλο το tweet του Γιάννη Ραγκούση:

Αγαπητή Φώφη,

απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter