Ραντεβού με το πιο πολύτιμο τρόπαιο του κόσμου!

Ραντεβού με το πιο πολύτιμο τρόπαιο του κόσμου!

Η Heineken, η μπύρα που έχει συνδέσει το όνομά της με το Champions League, έφερε το πολύτιμο τρόπαιο στην Ελλάδα και το Documentonews.gr ήταν εκεί!

Στην τεράστια επιφάνειά του αντανακλώνται στιγμές δόξας. Χιλιάδες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έγραψαν το όνομά τους στα βιβλία της ιστορίας δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν στη λαμπρή καριέρα τους. Εκείνοι που το σήκωσαν ταν λίγοι. Και η Ηeineken μας έδωσε τη δυνατότητα να τους μιμηθούμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Galaxy Bar του Hilton, φέρνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα!

Λίγο πριν οι φιναλίστ τσεκάρουν οριστικά τα εισιτήρια τους για το μεγάλου ραντεβού του Κάρντιφ, το Κύπελλο του Champions League ήρθε στην χώρα μας από την μπύρα που εδώ και χρόνια αποτελεί… σήμα κατατεθέν του θεσμού! Το Galaxy Bar του Hilton γέμισε ασφυκτικά, οι παγωμένες Heineken στα ποτήρια έσπασαν την ζέστη του Μαΐου και συντροφιά με ένα μοναδικό brunch, η θέα ήταν εκπληκτική. Από τη μία, όλη η Αθήνα πιάτο. Από την άλλη, η κούπα του Champions League!

H μουσική που μαζί με τη Heineken συνοδεύει παραδοσιακά τα ποδοσφαιρικά βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης ξεκίνησε και οι πόρτες άνοιξαν. Το βαρύτιμο τρόπαιο έκανε την εμφάνισή του και στήθηκε στο μέσο της αίθουσας, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Οι κάμερες σηκώθηκαν, τα φλας αντανακλούσαν ασταμάτητα στο ασήμι, πάντα με συνοδεία παγωμένης μπύρας! Για λίγες ώρες το όνειρο χιλιάδων ποδοσφαιριστών και εκατομμυρίων οπαδών ήταν εκεί, μπροστά μας.

Μιμηθήκαμε έτσι, έστω και νοερά, τους αρχηγούς της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ και όλων εκείνων των συλλόγων που έχουν βάλει στη συλλογή τους το βαρύτιμο τρόπαιο. Όσο για τον φετινό τελικό; Θα τον απολαύσουμε φυσικά με μια παγωμένη Heineken…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter