Ράσα στην αντίσταση!

Ράσα στην αντίσταση!

Μνημονιακά… αδέρφια, κουράγιο! Η αντίσταση, μπορεί να άργησε μια μέρα, αλλά ήρθε τελικά μέσα στη νύχτα! Και όπως αρμόζει στα σκότη, κατέφτασε μαυροφορούσα, αγριεμένη και αποφασιστική.

«Αρχίσαμε την αντίσταση!», γράφει στην προσωπική του σελίδα ο πεφωτισμένος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος! Όχι, δεν κάνει αντίσταση στον Σόιμπλε, τον… πατάτες Μπλουμ – λέγε με και Ντάισεμπλουμ – ή το ΔΝΤ. Κάνει αντίσταση στον Τσίπρα, μέσω εμφυλίου, ΚΚΕ και Μπελογιάννη!

Για τα… «εμφυλιοπολεμικά» εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη, άλλωστε, τα έχουμε ξαναπεί από αυτή την στήλη. Το θέμα, όμως, φαίνεται ότι ανακάλυψε εσχάτως και ο σεβασμιότατος, που ως άλλος «Ιλουμινάτι» επιτέθηκε στον « χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας πρωθυπουργό του κόμματος ‘’ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’», επειδή παρέστη στα εγκαίνια «του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του, κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!».

Να σημειωθεί ότι ο… «ένας μητροπολίτης στην αντίσταση», ως σοβαρός και έγκυρος αρθρογράφος, παραθέτει και τις πηγές του! Οι οποίες είναι οι εφημερίδες «Μακελειό» και «Ελεύθερη Ώρα»… Το ωραιότερο, όμως, είναι η απόλαυση με την οποία περιγράφει την παρουσία Τσίπρα-Κουτσούμπα στα εγκαίνια: «μια ευχάριστη νότα στην όλη αυτή δυσάρεστη υπόθεση των εγκαινίων ήταν ο αλληλοσπαραγμός των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. μεταξύ του κ. Δημητρίου Κουτσούμπα και του κ. Αλέξη Τσίπρα»! Η αλήθεια είναι ότι ο εμφύλιος και ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας, τον πειράζει τον σεβασμιότατο, αλλά όταν πρόκειται για διχασμό μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν… κρύβει τη χαρά του!

Συνεπής στο σχήμα του, ωστόσο, εύχεται «Ο Θεός να τους συγχωρήσει!», για τους Συριζαίους και τον πρωθυπουργό… χωρίς γραβάτα αξιοπρεπείας, και δηλώνει με σημείωση στο τέλος: «Είπαμε, αρχίσαμε την αντίσταση!». Βοήθειά μας, πάτερ…

Υ.Γ. Η υπογράφουσα, παρεμπιπτόντως, είναι καθολική. Προχωρήστε άφοβα σε αφορισμό, εξορκισμό και ό,τι άλλο σας βρίσκεται πρόχειρο!  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter