Ράσελ Κρόου: Κινδύνεψα να σκοτωθώ στο γύρισμα μιας ταινίας μου (Video)

Ράσελ Κρόου: Κινδύνεψα να σκοτωθώ στο γύρισμα μιας ταινίας μου (Video)

Τη ζωή του σε κίνδυνο έθεσε ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Μελβούρνη, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Mummy».

«Ίσως ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έκανα ποτέ ήταν σε μία ταινία που λέγονταν Απόδειξη Ζωής», είπε ο ηθοποιός.

Στην ταινία, που κυκλοφόρησε το 2000 και συμπρωταγωνιστούσε με την Μεγκ Ράιαν, ο Κρόου έπαιζε έναν διαπραγματευτή ομήρων, ο οποίος προσπαθούσε να απελευθερώσει έναν Αμερικανό μηχανικό που είχε πέσει θύμα απαγωγής στη Νότια Αμερική.

«Στην αρχή της ταινίας υπήρχε μία σκηνή όπου τρέχω και κάνω ένα άλμα και πιάνομαι από ένα ελικόπτερο τη στιγμή της απογείωσής του», εξήγησε ο Κρόου.

«Έκανα πραγματικά τη σκηνή. Έτρεξα και αρπάχτηκα από έναν ιμάντα και στη συνέχεια το ελικόπτερο απογειώθηκε. Δεν είχα κάποιο καλώδιο ασφαλείας, δεν ήμουν συνδεδεμένος μαζί του εκτός από το ότι αρπάχτηκα πάνω του», είπε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γύρισε πολλές φορές την επικίνδυνη αυτή σκηνή και μάλιστα σε κάποια από τις λήψεις ο σκηνοθέτης ζήτησε από τον πιλότο να «πάει πιο γρήγορα».

«Έτσι κρεμόμουν πάνω σ΄ αυτό το πράγμα και ήμουν 30 μέτρα πάνω από το έδαφος. Το μόνο πράγμα που με κράτησε στη ζωή ήταν ο ιμάντας που κρατούσα. Κοιτάζοντας πίσω, τώρα σκέφτομαι: Τι διάολο έκανα ο άνθρωπος; Αυτό είναι ίδιο με αυτοκτονία. Δεν ήθελε πολύ να πάει κάτι στραβά και να συμβεί το κακό», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το τρέιλερ από την ταινία που περιγράφει ο αγαπημένος ηθοποιός και στη συνέχεια το τρέιλερ από την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τον Τομ Κρουζ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter