Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν 5 φυτείες με 814 χασισόδεντρα

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν 5 φυτείες με 814 χασισόδεντρα

Πέντε φυτείες με 814 χασισόδεντρα, εντόπισαν το πρωί οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση σε χωριό του Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή του παραπάνω Δήμου, συνολικά πέντε φυτείες, όπου καλλιεργούντο 814 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης προέκυψε ότι τρεις ντόπιοι ηλικίας 58, 24 και 82 ετών, είχαν προβεί στην καλλιέργεια των συγκεκριμένων φυτειών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter