«Ρεύμα» δημοσιογράφων προς το Epsilon TV – Ποιες είναι οι νέες «μεταγραφές»

«Ρεύμα» δημοσιογράφων προς το Epsilon TV – Ποιες είναι οι νέες «μεταγραφές»

Σε σοβαρή ενίσχυση προχωρούν οι υπεύθυνοι του Epsilon TV (μελλοντικώς Open) στον ενημερωτικό τομέα, καθώς το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα επιχειρήσει μεγάλο άλμα στο ελληνικό ενημερωτικό τηλεοπτικό τοπίο.

Πολλά από τα “ηχηρά” ονόματα έχουν μακρά θητεία στο πρώην Mega, ενώ αρκετοί, ειδικά από το αθλητικό ρεπορτάζ, άφησαν τον Σκάι και το Φάληρο, για να συνεχίσουν στο Μαρούσι. 

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το typologies.gr, στο κανάλι μετακινήθηκαν από άλλους σταθμούς, οι Στράτος Μπαλής, Βίκτωρας Βλαχογιάννης, Χριστίνα Φραγκιά, Βερενίκη Καραμανώλη, Λίνα Δρούγκα, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Γιάννης Σαραντάκος, Ζήσης Μούτσιος, Σωτήρης Μπολάκης, Αργύρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Χαραμίδης, Βασίλης Λεβέντης και Μίνα Καραμήτρου.

Το αθλητικό τμήμα αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους: Αλέξη Σπυρόπουλο, Χριστίνα Βραχάλη, Άγγελο Τόμπρο, Γρήγορη Ατρείδη , Δημήτρη Βάλσαμο, Αλέξανδρο Ξενικάκη, Αγγελική Κούρκουλου, Γρηγόρη Ποζιό, ενώ από την 1η Οκτωβρίου θα προστεθούν οι, Πάνος Βόγλης, Μανόλης Σφακάκης και Γιώργος Τσαντάκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter