Ρουμενίγκε: Από τον Νεϊμάρ με τόσα λεφτά …προτιμώ ένα γήπεδο

Ρουμενίγκε: Από τον Νεϊμάρ με τόσα λεφτά …προτιμώ ένα γήπεδο

Με την ψυχρή λογική των αριθμών, ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε έχει απόλυτο δίκιο. Καλύτερα ένα γήπεδο, παρά ο Νεϊμάρ! Το κόστος της μεταγραφής του από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι παγκόσμιο θέμα συζήτησης και οι συνειρμοί αναπόφευκτοι. Με τόσα χρήματα (222.000.000 ευρώ) θα μπορούσε κανείς να δημιουργήσει πολλά…

«Εθεσα ένα ερώτημα στον εαυτό μου. Τι θα προτιμούσα; Τον Νεϊμάρ ή την Αλιάντς Αρένα; Οφείλω να σας πω ξεκάθαρα ότι θα προτιμούσα την Αλιάντς Αρένα. 

Μάλιστα, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν συνολικά για τη μεταγραφή του (σ.σ. ο Νεϊμάρ θα αμείβεται με 30εκ. ετησίως για πέντε χρόνια) ίσως ξεπερνούν το κόστος της κατασκευής του γηπέδου μας» είπε ο «Κάλε» μια από τις μεγαλύτερες δόξες στην ιστορία της Μπάγερν και νυν Εκτελεστικός Διευθυντής του συλλόγου. 

«Γενικά όμως, ως Μπάγερν έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να δαπανήσουμε τόσα χρήματα. Νομίζω πως αυτό το αποδέχονται ως σωστό οι φίλοι μας» είπε ο Ρουμενίγκε που προειδοποίησε ότι η ασύστολη σπατάλη ίσως προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στο εγγύς μέλλον: «Νομίζω ότι πρέπει να καθήσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι, η FIFA, η UEFA, η FIFPro, οι ευρωπαϊκές λίγκες και να το συζητήσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε κανόνες με βάση την κοινή λογική. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικρατήσει σύγχυση στον κόσμο, οι φίλαθλοι θα χάσουν την επαφή τους με το άθλημα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter