Ρωσική πόλη προσέλαβε υπεύθυνο φροντίδας για γάτες!

Ρωσική πόλη προσέλαβε υπεύθυνο φροντίδας για γάτες!

Οι αρμόδιοι της μικρής πόλης Ζελενογράντσκ, που βρίσκεται στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, έβαλαν μια ασυνήθιστη για πολλούς αγγελία, μέσω της οποίας ζητούσαν έναν υπεύθυνο φροντίδας για τις γάτες της πόλης, η οποία είναι γνωστή για τα ζωοφιλικά της αισθήματα.

Το άγαλμα γάτας που υπάρχει στο κέντρο της πόλης, αλλά και το γεγονός ότι στον θυρεό της πόλης υπάρχει μια γάτα, δείχνει την αγάπη των κατοίκων της για τις γάτες, πολλές από τις οποίες είναι αδέσποτες και χρειάζονται φροντίδα.

Η αγγελία δεν πέρασε απαρατήρητη. Υποβλήθηκαν συνολικά 80 αιτήσεις για την θέση του υπευθύνου. Τελικά ως υπεύθυνη φροντίδας για τις γάτες της πόλης επελέγη η κάτοικος της Σβετλάνα Λογκουνόβα, στην οποία έδωσαν ένα ποδήλατο, μια στολή, ένα πράσινο φωσφοριζέ μπουφάν, ένα μαύρο παπιγιόν και ένα καπέλο, ώστε να ξεχωρίζει. Παράλληλα της διέθεσαν μηνιαίως ένα κονδύλιο της τάξεως των 5.700 ρουβλίων (75 ευρώ ) για να παρέχει τις απαραίτητες φροντίδες στις γάτες της πόλης που περιλαμβάνουν φαγητό, χάδια, βόλτες μέσα στο καλαθάκι του ποδηλάτου.

Η ίδια η Λογκουνόβα βέβαια μπορεί να επελέγη για τη θέση αυτή μεταξύ των 80 υποψηφίων, αλλά όπως λέει η ίδια «θα χρειασθώ ένα χέρι βοηθείας, μιας και μόνη μου δεν μπορώ να φροντίζω ξεχωριστά την κάθε γάτα της πόλης»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter